/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Vindea droguri prin Telegram și obținea un profit zilnic de trei mii de lei. O tânără din capitală, reținută

missing
27 decembrie 2019, ora 11:42

O tânără de 28 de ani, din capitală, a fost reținută de polițiști pentru că vindea droguri pe teritoriul municipiului Chișinău, prin intermediul rețelei sociale „Telegram”. Zilnic aceasta obținea un profit de circa trei mii de lei. Dacă vinovăția tinerii va fi dovedită, ea riscă până la 15 ani de închisoare. 

Potrivit Poliției capitalei, activitatea tinerii a fost documentată pe parcursul a două luni. Ea prin intermediul aplicației „Telegram” comercializa droguri de tip ,,PVP’’. Aceasta plasa publicitatea referitor la drogurile disponibile și prețul acestora, iar ulterior recepționa comenzile, confirma plățile și expedia consumatorilor locația cu descrierea corespunzătoare pentru ca aceștia să poată ridica drogurile.

Tânăra a fost reținută în flagrant, în momentul plasării drogurilor într-un ascunziș din sectorul Rîșcani al capitalei. Polițiștii au depistat asupra ei opt ambalaje în care se aflau droguri sintetice de tip ,,PVP’’. Tânăra a arătat oamenilor legii și locurile unde anterior a ascuns pliculețele cu droguri.

Toate pliculețele cu droguri au fost ridicate de către forțele de ordine și îndreptate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliției, pentru a fi supuse expertizării. Conform legislației penale în vigoare, tânăra riscă închisoare pe un termen de la șapte la 15 ani.

Totodată, de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii și de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor și identificarea altor persoane implicate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram