image
Sursa foto: poliția.md

În doar 24 de ore, trei femei au murit în accidente, iar un minor se află în stare gravă la spital

În ultimele 24 de ore s-au produs 15 accidente rutiere, soldate cu trei morți și 17 răniți. Totodată, un copil de 12 ani se află în stare gravă la spital, după ce a fost tamponat de un șofer beat criță.

Primul accident a avut loc ieri dimineața, pe traseul R-6, în satul Ciocâlteni, raionul Orhei. O femeie de 64 de ani, a decedat după ce a fost lovită în plin de o mașină chiar pe trecerea de pietoni.

Un alt caz a avut loc pe traseul Bălți-Florești, în apropierea orașului Biruința. Un automobil de model „BMW 520” a tamponat o femei, în vârstă de 41 de ani, care a decedat pe loc din cauza traumatismelor.

Tot ieri, o femeie de 47 de ani, a decedat după ce a fost lovită de un automobil „Audi 80”, condus de un șofer în stare de ebrietate. Accidentul a avut loc în satul Iezărenii Vechi, raionul Sângerei.

Iar un minor de 12 ani, din raionul Edineț, se află în stare gravă la spitalul din Briceni, după ce a fost tamponat de o mașină de model „VW Caddy” în timp ce mergea pe marginea carosabilă împreuna cu alți doi minori. Băiatul a venit la rude în satul Caracușenii Vechi, raionul Briceni. Șoferul automobilului s-ar fi deplasat cu viteză excesivă și în stare de ebrietate.

Riscul de accidente cu implicarea pietonilor crește în perioada rece a anului, în mare parte din cauza condițiilor climaterice nefavorabile, vizibilității reduse, iluminării stradale slabe sau inexistente, și nu în ultimul rând, atât șoferilor cât și pietonilor grăbiți sau neglijenți, informează Poliția.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: