image
Sursa foto: Getty Images

Kylian Mbappe va avea un salariu XXL: Presa franceză dezvăluie cum încearcă PSG să nu-şi piardă vedeta

Kylian Mbappe este lovitura "galactică" pe care o pregăteşte preşedintele Realului, Florentino Perez, pentru vara viitoare. De aceea, oficialii lui PSG încearcă să-şi ia toate măsurile de prevedere pentru a nu-l pierde fără luptă pe jucătorul desemnat recent fotbalistul anului în Franţa.

Conform Le Parisien, gruparea de pe Parc des Princes vrea să-i prezinte lui Mbappe în următoarele zile o ofertă de nerefuzat pentru prelungirea contractului care expiră în iunie 2022. Până acum au fost mai multe tatonări, iar cei din anturajul jucătorului au dat de înţeles că Mbappe a evitat diplomatic un răspuns concret.

Asta pentru că, în cazul unui refuz, PSG ar putea decide să nu-l folosească iar cariera lui ar avea de suferit. Este însă de notorietate faptul că atacantul de 22 de ani nu este mulţumit nici de performanţele lui PSG în UEFA Champions League, nici de antrenorul Thomas Tuchel, cu care are o relaţie încordată.

Conform presei franceze, oferta celor de la PSG va fi de mărimea XXL - practic, Mbappe îl va depăşi pe Neymar, cel care încasează net 37 milioane de euro anual, puţin sub Leo Messi care este remunerat cu 40 de milioane. În acest moment, francezul, care câştigă 17,5 milioane de euro pe sezon, este pe locul 3 la parizieni fiind depăşit şi de Edinson Cavani care primeşte 18,5 milioane anual.

Kylian Mbappe a petrecut câteva zile la Doha unde a urmat un tratament la o clinică de lux ultramodernă, locul predilect pentru recuperare a mai multor jucători de la PSG, de la Neymar la Veratti. Presa franceză dezvăluie că Mbappe nu s-a întâlnit şi cu emirul din Qatar, cel care decide destinele clubului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: