Actualitate

AVIA-INVEST: în scurt timp, numele lui Goncearenko va fi inclus în Registrul comercial al Ciprului

Precizările vin în contextul unor informații și documente speculative publicate în presă referitor la faptul că în actele din Cipru figurează un alt nume decât cel al lui Andrei Goncearenko.

AVIA-INVEST a precizat într-un comunicat de presă că, acum aproximativ două săptămâni, „NR Investment” Ltd. a anunțat despre intenția de a renunța la afacerea cu „Komaksavia Airport Invest” Ltd., iar imediat după asta, au fost demarate negocierile pentru transferul companiei către noi potențiali investitori.

Comunicatul precizează că tranzacția cu privire la transmiterea acțiunilor „Komaksavia Airport Invest” Ltd. către Andrei Goncearenko a fost semnată la 23 decembrie.

AVIA-INVEST mai subliniază că actele pentru asemenea tranzacții sunt perfectate în două etape, iar numele lui Andrei Goncearenko , ca beneficiar al „Komaksavia Airport Invest”, va fi inclus oficial în Registrul comercial al Ciprului în următoarele două zile.

Procedurile de definitivare a actelor pe transmiterea acțiunilor de la NR Investment Ltd. către Andrei Goncearenko vor dura două săptămâni. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *