(foto) Tragedie în sectorul Rîșcani: Un tânăr de 18 ani s-a aruncat în gol de la etajul superior al unui bloc, după petrecerea de Crăciun

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, a decedat în drum spre spital, după ce s-a aruncat în gol de la etajul superior al unui bloc, după petrecerea de Crăciun. Tragedia s-a produs în seara zilei de ieri, 25 decembrie, pe bd. Moscova din sectorul Rîșcani al capitalei.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit ofițerei de presă a Poliției capitalei, Natalia Stati, ieri, în jurul orei 17.25, la Serviciul de Gardă al IP Rîșcani al Direcției de poliție mun. Chișinău, a parvenit apelul telefonic la 112 de la un trecător, care a declarat că pe bulevardul Moscova, în curtea casei o persoană a căzut de la înălțime.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă, unde s-a stabilit că un tânăr, în vârstă de 18 ani, s-a aruncat în gol de la etajul superior al blocului. În urma traumelor primite, tânărul a decedat în drum spre spital.

Totodată, polițiștii au stabilit că tânarul împreună cu alți șase prieteni au sarbatorit la unul dintre ei la domiciliu.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor producerii tragediei.

suicid, Rîșcani / Sursa:UNIMEDIA
suicid, Rîșcani / Sursa:UNIMEDIA


Pub