(video) Caravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor a ajuns în localităţile din ţară

Caravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor a ajuns în localităţile din ţară. Sute de copii au întâmpinat autospecialele de intervenţie decorate cu luminiţe şi ghirlande. Prima locaţie în care a ajuns coloana de maşini a fost oraşul Ungheni.

Foto: IGSU

Copiii au primit daruri e la pompieri şi au avut parte de o prezentarea a tehnicii de intervenţie a salvatorilor. Caravana de Crăciun a ajuns şi în oraşul Cimişlia, unde peste 400 de copii au aştepta dornici coloana autospecialelor.

Potrivit IGSU Caravana de Crăciun urmează să ajungă şi în alte localităţi, iar oamenii din ţară vor avea parte de recomandări în domeniul bazelor securităţii vieţii, dar şi de o atmosferă de sărbători.

Caravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor a fost demarată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI pe 24 decembrie în Piaţa Marii Adunări Naţionale, de unde a plecat în localităţile din ţară.

Caravana, desfăşurată de IGSU pentru al patrulea an consecutiv, are drept scop să sensibilizeze cetăţenii asupra respectării regulilor antiincendiare.


Pub