(video) Surpriza de Crăciun făcută de Lamborghini unui tată şi fiu care au demonstrat că iubesc marca italiană

Automobili Lamborghini a publicat videoclipul său de Crăciun din 2019, în care compania Sant’Agata Bolognese arată că a găsit încă o dată adevărați iubitori de Lamborghini.

Ediția din acest an prezintă adevărata poveste a lui Sterling Backus și a fiului său de 12 ani, Xander. De aproape doi ani construiesc o replică a modelului Aventador SV de dimensiuni reale în garajul lor din Erie, Colorado, SUA, folosind o simplă imprimantă 3D.

Ideea construcţiei unui supercar propriu îi aparține lui Xander, însă tatăl său s-a ocupat de tipărirea și aranjarea panourilor exterioare ale caroseriei. Părţile din plastic sunt imprimate cu o imprimantă 3D, montate pe un șasiu asamblat din diverse elemente, lipite împreună, iar pentru frumusețe mai sunt acoperite cu fibră de carbon. Supercarul este echipat cu un V8 twin-turbo de 5.7 litri de la un Chevrolet Corvette C5 din 2003 (355 CP), iar cutia de viteze este de la un Porsche 911 în caroserie 996. De la un Lamborghini real s-au făcut rost doar de geamurile pentru portiere, volan şi oglinzile retrovizoare.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, tatăl și fiul au deschis ușa garajului unde au găsit un adevărat Aventador S de culoare neagră în locul replicii, această fiind o surpriză din partea reprezentanței locale a mărcii italiene.

După ce au demonstrat cu proiectul lor că sunt unii dintre cei mai mari iubitori de Lamborghini, iată că au ajuns să conducă mașina cu 740 de CP timp de câteva zile și să se bucure de propria lor experiență cu Lamborghini.

Iată care a fost istoria #RealLover începută în 2018. Copiii au fost vedetele în timpul căutării unui “iubitor real de Lamborghini”, proces care a avut loc într-un magazin de jucării. În ajunul Crăciunului, unui număr de copii li s-a spus că magazinul a vândut toate maşinile de jucărie Lamborghini, iar vânzătorul le propunea în schimb modele de alte mărci.

Totuşi un băiat a refuzat în fel şi chip să se mulțumească cu altceva, iar pentru asta a primit un dar neaşteptat. În afara magazinului îi aştepta o reală surpriză, un adevărat Aventador SVJ condus de pilotul de teste Marco Mapelli la volan, gata să îi ofere un cadou cu totul special.

Clipul a fost văzut de peste 24 de milioane de oameni pe canalele de socializare ale Lamborghini.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-noul-audi-rs-5-sportback-visul-noului-mos-craciun/

https://autoblog.md/video-unui-mos-craciun-din-rusia-i-s-a-stricat-sania-fara-reni-soferul-unui-corvette-z06-a-decis-sa-l-ajute/

(video) Moment emoţionant. Volvo Trucks i-a adus unui copil cea mai mare maşină pusă vreodată într-o cutie

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise