(video) Veşnica problemă pe străzile capitalei. Cum doi şoferi au blocat un drum timp de câteva ore

Cu adevărat e “veşnica” problemă pe străzile capitalei! Vorbim despre momentul în care doi conducători auto “se întâlnesc” şi deşi contactul a fost unul minor, blochează o bandă sau chiar o stradă întreagă până când nu-şi rezolvă problemele sau nu decid cine este principalul vinovat. De regulă în Chişinău aceasta este una dintre cauzele principale ale formării de ambuteiaje.

O astfel de situaţie a avut loc ieri pe strada Nicolae Titulescu din sectorul Botanica. Şoferul dintr-o Toyota a atins aripa spate a unei Skoda când a încercat să facă o depăşire a unei alte Skoda parcate la marginea străzii şi nu l-ar fi observat pe primul. Respectiv, contactul a avut chiar în spatele maşinii care practic ocupa o bandă şi astfel drumul a fost blocat.

Potrivit martorului ocular care ne-a trimis imaginile la adresa redacţiei, cei doi conducători şi-au pierdut minim două ore şi 30 de minute din viaţă stând pur şi simplu acolo, în mod “tradiţional” dând sau holbându-se în telefoane, însă cum s-a soluţionat situaţia până la final nu se cunoaşte.

“24 decembrie 2019, an în care în unele orașe circulă deja mașini autonome, la Chișinău te-ai frecat un pic la aripă și blochezi o stradă întreagă în oră de vârf. Așa au stat minim două ore şi 30 de minute acolo și nici prin gând să le treacă să tragă pe dreapta amândoi și să rezolve problema ulterior. Sute de mașini au urcat pe trotuar, inclusiv o ambulanţă, și au mers pe spații verzi fiindcă s-au întâlnit doi “șiobeni” în capitala europeană”, a comentat situaţia martorul ocular.

Amintim că mai nou, autorităţile au introdus o serie de măsuri simple de implementat pentru constatarea amiabilă şi rapidă a accidentelor minore fără a solicita poliţia la faţa locului.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

https://autoblog.md/culmea-nesimtirii-un-sofer-a-demonstrat-astazi-ce-inseamna-sa-ai-permis-dar-sa-nu-poti-parca-normal/

(video) Accident banal care a blocat strada Alexandru cel Bun. Iată ce s-a întâmplat

https://autoblog.md/video-un-accident-minor-a-blocat-bulevardul-mircea-cel-batran-in-aceasta-seara/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/