/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Caravana de Crăciun a Pompierilor a ajuns în localitățile din ţară. Sute de copii au întâmpinat autospecialele

missing
26 decembrie 2019, ora 10:20

Caravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor a ajuns ieri în localităţile din ţară. Sute de copii au întâmpinat autospecialele de intervenţie decorate cu luminiţe şi ghirlande de sărbătoare.

Prima locaţie în care a ajuns coloana de maşini a fost oraşul Ungheni. Micuţii au fost bucuroşi să întâmpine pompierii. Aceștia au primit daruri, dar şi au avut parte de o prezentarea a tehnicii de intervenţie a salvatorilor, comunică Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Caravana de Crăciun a ajuns şi în oraşul Cimişlia, unde peste 400 de copii au aşteptat dornici coloana autospecialelor. Micuţii au primit cadouri, dar şi au explorat autospecialele decorate în stil de sărbătoare.

Conducerea IGSU reprezentată de general –maior Mihail Harabagiu a fost alături de colegi şi a venit cu mesaj de felicitare pentru toţi locuitorii raionului. Copii au probat echipamentul pompierilor, au făcut poze şi au comunicat cu cei care salvează vieţi omeneşti.

Potrivit IGSU Caravana de Crăciun urmează să ajungă şi în alte localităţi, iar oamenii din ţară vor avea parte de recomandări în domeniul bazelor securităţii vieţii, dar şi de o atmosferă magică de sărbători.

Caravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor a fost demarată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI pe 24 decembrie în Piaţa Marii Adunări Naţionale, de aici aceasta a plecat în localităţile din ţară, unde oamenii s-au bucurat de atmosfera creată de salvatori.

Caravana are drept scop de a sensibiliza cetăţenii asupra respectării regulilor antiincendiare, dar şi de a oferi bucurie oamenilor. Aceasta este desfăşurată de IGSU pentru al patrulea an consecutiv.

Foto: Facebook/ IGSU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram