Image-Description
Mesaj al Amabasadorului UE cu prilejul sărbătorilor de iarnă: Să ne bucurăm de lucruri simple alături de familiile noastre
Social 25 decembrie 2019, 15:24 | 868

Șeful Delegației UE la Chișinău, Peter Michalko, a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în care îndeamnă la respect reciproc și grijă față de mediul în care trăiesc comunitățile noastre.

„Dragi prieteni, am ajuns în pragul sărbătorilor, un moment de bucurie și reflecție. În acest moment de dăruire, să ne găsim timp pentru odihnă și să ne bucurăm de lucrurile simple alături de familiile și comunitățile noastre, uniți în spiritul tradițiilor”, spune ambasadorul UE în limba română.

„Ne apropiem de călătoria prin noul an, prilej de a vă dori sănătate, pace, voie bună și prosperitate. Să ne bucurăm de valorile noastre, de respect reciproc și grijă față de mediul în care trăiesc comunitățile noastre. Fie ca apropierea prietenilor, confortul casei, unitatea familiilor și a comunităților noastre să vă reînoiască spiritele în acest anotimp festiv. Sărbători fericite și sincere urări de bine pentru Noul an 2020”, a mai spus Peter Michalko.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie