Evenimente post-Christmas. Unde să mergi joi, 26 decembrie, dacă ți-a mai rămas energie

CS7DW51TY0-920×613

Deși e iarnă, vremea e parcă un pic mai caldă și tocmai bună de a petrece timpul pe afară. Dacă totuși vreți să mai mergeți și în altă parte decât la târgurile de Crăciun din centrul orașului, iată câteva recomandări pe care le puteți lua în considerare.

# Premieră: ILUZII de Ivan Vîrîpaev

„Iluzii” e o comedie amară, o poveste ironică despre viață, povestită de patru actori. Aflăm istoria de dragoste și moarte a două cupluri care se confruntă cu niște iluzii în care ne regăsim refugiul și noi. Povestea lor e de fapt povestea noastră. Artificiile teatrale fac loc sincerității și adevărului scenic. Suntem în căutarea unui răspuns la întrebările: Ce ne marchează viața? Ce e dragostea? De ce vine moartea?

Prețul biletului este de 100 de lei. Rezervă-l la telefon (0 79 115 999/022 23 23 58) sau online.

# Rap Rapanos!

Joi, 26 decembrie, Kira’s Club vă invită la un super concert de Hip Hop alături de: MICUL PSIH, FANFAROV, IRON FLAVA și KROLL. Intrarea este liberă.

# Free in Three by Alexandru Arcuș

Joi va avea loc un eveniment de jazz inedit, un eveniment pentru cunoscători, un eveniment pentru cei care tind spre a cunoaște mai mult. Alexandru Arcuș vine din București pentru a se alia cu Dan Bruma și Oleg Leshtaev ca împreună să declanșeze o seara de zbor pe valul improvizației spontane. Așa gen de evenimente sunt irepetabile, deci ar fi bine sa va faceți curaj și să veniți pentru a descoperi lumea jazzului. Prețul este 50 de lei. Rezervări la 078775701.

Evenimentul va avea loc la UpTown, cu începere la ora 20.30.

# Crăciun fermecat

Magia sărbătorilor de Crăciun continuă cu Alfa Kids. Ei invită toți prietenii săi să aprindă împreună steluțele de Crăciun într-o atmosferă veselă și cu o dispoziție bună. Pe cei mai buni colindători îi așteaptă daruri!

# Spectacolul „Peppi Ciorap Lung”

„Peppi Ciorap Lung” este un musical care aduce în scenă istorii haioase şi doldora de înţelesuri, mișcare, dans şi melodii de neuitat, iar năstrușnica Peppi nu se lasă bătută cu una, cu două, face doar ce-i tună prin cap. După o întâlnire cu eroina noastră până şi hoţii se lasă de meserie! Să privim lumea prin lentila imaginaţiei lui Peppi şi de acum încolo nicio zi nu va mai semăna cu alta!

„Peppi Ciorap Lung” este povestea copilăriei fiecăruia dintre noi, spectacolul fiind pe placul tuturor, atât a copiilor, cât și a maturilor.

Spectacolul se va desfășura la Teatrul Mihai Eminescu la ora 12.00. Biletele pot fi procurate aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente