Trimite e-mail | Printeaza
Economie
24.12.2019

Premierul Ion Chicu a convocat o ședință dedicată dezvoltării sectorului IMM

Premierul Ion Chicu a convocat o ședință dedicată dezvoltării sectorului IMM

Premierul Ion Chicu a convocat o ședință dedicată dezvoltării sectorului IMM. La ședință au participat consilierii prim-ministrului, directorul ODIMM, Iulia Costin, secretarul de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, Iuliana Drăgălin, și Alexandru Bordea, business trainer.

Alexandru  Bordea susține că a instruit peste 15 mii de oameni, marea majoritate fiind antreprenori. În context, dl. Bordea a vorbit despre experiența de comunicare și cooperare cu oamenii de afaceri, și problemele care le confruntă antreprenorii în procesul de înregistrare, dezvoltare, dar și închidere a afacerii. Majoritatea deținătorilor de Întreprinderi Mici și Mijlocii afirmă că au o comunicare dificilă cu autoritățile.

Participanții la ședință au susținut necesitatea de a identifica soluții, care să simplifice procesele de creare, gestionare și închidere a unei afaceri, anunță un comunicat al executivului. 

Premierul Ion Chicu a confirmat necesitatea actualizării cadrului legal, și intensificării dialogului dintre autorități și antreprenori: „Trebuie să ne combinăm eforturile și să întreprindem acțiuni complexe: de constrângere a celor care desfășoară activități ilegale și de încurajare a celor care vor să activeze în baza legii”.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus