image
Sursa foto: Getty Images

Leo Messi îi pune pe jar pe şefii Barcelonei: Cei patru jucători pe care îi vrea transferați pentru a-şi prelungi contractul

Lionel Messi rămâne cel mai bun fotbalist din lume, iar Barcelona a devenit din ce în ce mai dependentă de starul argentinian. De aceea, gruparea catalană ar face orice pentru a-l convinge pe Messi să semneze un nou contract.

Deja, tatăl jucătorului, Jorge Messi, a demarat tratativele cu conducerea blaugrana, în particular cu preşedintele Josep Maria Bartomeu, cel care vrea cu orice preţ să obţină semnătura Balonului de Aur. Se pare că înţelegerea este aproape de finalizare, dar există voci care dezvăluie că Messi a pus o condiţie care i-a pus pe jar pe oficialii campioanei Spaniei.

Căpitanul Barcelonei a cerut 4 achiziţii de marcă în posturi pe care le consideră deficitare în acest moment. În primul rând, după plecarea luiDani Alves, Messi nu a mai avut un fundaş dreapta cu care să se înţeleagă atât de bine.

Ultimul venit, Nelson Semedo, a dezamăgit crunt şi va fi pus pe lista de transferări în iarnă, iar Sergi Roberto se descurcă, dar nu la nivelul lui Jordi Alba pe flancul stâng. Alesul lui Messi este Joshua Kimmich de la Bayern Munchen.

Apoi, în centrul apărării, Samuel Umtiti este pe picior de plecare iar Gerard Pique a dat de înţeles că se pregăteşte de retragere iar echipa ar avea nevoie de un jucător mai tânăr. Messi a pus ochii pe doi apărători centrali din Serie A, Milan Skriniar şi Kalidou Koulibaly.

Frenkie de Jong pare a fi urmaşul lui Sergi Busquets la mijloc, însă în atac Leo Messi ar vrea un nou partener, mai ales că şi Luis Suarez face 33 de ani peste o lună. Aici argentinianul are o propunere care i-a uluit pe şefii Barcelonei. Messi visează la Kylian Mbappe, însă pare o misiune imposibilă.

Francezul de la PSG a sugerat mereu că ar prefera rivala Real Madrid, iar relaţiile cu conducerea parizienilor sunt încordate după telenovela Neymar. Dacă transferul lui Mbappe va fi irealizabil, Messi crede că Mohamed Salah s-ar potrivi stilului Barcelonei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: