Actualitate

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 DECEMBRIE 2019. LEII AU PARTE DE AVENTURI AMOROASE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot relua legătura cu persoane din străinătate sau, în alte cazuri, pot primi răsunsuri de la oficialități, instituții din afara țării. Gândul multor nativi va sta la călătorii, plimbări, vacanțe și în timp ce unii pot pleca, alții pot face planuri de viitor în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia să iasă în față într-un context, să se facă auziți, cunoscuți, să aibă succes.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Taur ziua de azi vine cu cheltuieli, stres financiar și eforturi de rezolvare a unor situații ce implică banii, partea materială. Unii nativi pot intra în procese sau se pot gândi să dea în judecată pe cineva. Contextul astrologic vorbește despre litigii, partaje și dialoguri cu justiția. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce, în schimb, multă pasiune în cuplu și ocazia de a se apropia de partener într-un mod intim.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de dialoguri cu tentă legală, fie cu asociații, fie cu partenerul de viață. Va fi vorba de acte sau acțiuni care trebuie desfășurate în norme legale. Nativii vor da dovadă de multă corectitudine, dar mai ales de moralitate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia să rezolve o roblemă ce ține de viața personală.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 decembrie 2019
Chiar dacă este ajunul Crăciunului, cei născuți în zodia Rac au ocazia să rezolve niște chestiuni ce țin de documente, acte, însă va fi vorba de reglementări ce țin de locul de muncă sau de activitatea profesională. Chiar dacă nu se vor întocmi acum, nu se vor concretiza acum, acestea se pot rezolva ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Rac poate aduce dialoguri legate de muncă în familia sau în anturajul nativilor.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 decembrie 2019
Este o zi încărcată de bună dispoziție, veselie și cei născuți în zodia Leu vor avea chef de distracție, de ieșit în natură sau de colindat magazine. Posibile invitații la petreceri sau chiar în excursii. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține pe parte sentimentală, iar unii nativi se pot lăsa pradă aventurilor amoroase. Atenție, însă, că va fi vorba de aventuri care nu se vor concretiza în relații de lungă durată.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 decembrie 2019
Relația cu membrii familiei sau cu partenerul de viață poate fi ușor tensionată, însă cei născuți în zodia Fecioară vor evita să ducă lucrurile la extrem și să dea naștere unor conflicte. Chiar dacă vor înghiți în sec, vor ști că este mai bine să amțne temele importante pentru după sărbători. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot fi puși într-o situație mai incomodă în cadrul unei întțlniri, vizite, călătorii

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi dedicați dialogurilor plăcute, relaxante, însă și dialogurile cu instituțiile statului sau cu oficialitățile vor fi foarte bine văzute și integrate în contextul de sărbători. Se întrevăd posibile deplasări, călătorii, vizite. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu ia decizii în grabă, ci să le analizeze cu calm, în timp.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion reușesc să rezolve niște situații financiare. Posibil ca nativii să returneze sume de bani, să facă verificări contabile, calcule și socoteli. Oricum nu va fi vorba de probleme financiare, ci de punerea la punct a bugetului. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea tendința de a cheltui peste măsură, ceea ce nu este rău având în vedere că este Ajunul Crăciunului și este vremea cadourilor, însă să nu facă excese fără rost.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 decembrie 2019
Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Săgetător vor fi entuziaști, dornici de cunoaștere, veseli și energici. Nativii vor avea încredere în forșele proprii și vor reuși să se mobilizeze foarte bine. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia să cunoască persoane noi cu care să lege relații de lungă durată, bazate pe încredere.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 decembrie 2019
Tendința de a fi secretoși, tăcuți și prudenți în dialog le poate aduce o stare de spirit mai puțin bună celor născuți în zodia Capricorn. Nativii vor face eforturi pentru a fi pe placul celor din jur și pentru a face toate lucrurile ca la carte. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să-și menșină entuziasmul și să nu pună prea multă presiune pe ei înșiși.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător reușesc să se facă plăcuți în urma unui dialog și astfel cei din jur să capete încredere în ei. Nativii vor fi sinceri și deschiși oricăror teme de discuție. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a se face remarcați și apreciați și astfel au șansa de a primi un sfat bun sau chiar un ajutor de la o persoană importantă, cu autoritate în viața lor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești ziua de azi poate veni cu un succes, în carieră sau în familie. Asta poate însemna că nativii reușesc să se alinieze la cerințele, preferințele celorlalți fără a se simți folosiți, abuzați sau stresați. Situația se va îmbunătăți remarcabil și referitor la relația pe care o au cu prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a se face remarcați într-un context public.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *