Pompierii cu mașini decorate cu luminițe vor face o Caravană de Crăciun prin capitală și prin țară și vor împărți daruri copiilor

O Caravană de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor va porni, în această seară, din centrul capitalei, pentru a bucura copiii, dar și pe adulți în ajunul celor mai îndrăgite sărbători.

Foto: facebook.com/dse.md

Evenimentul va începe la ora 18.00, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde vor fi amplasate peste 20 de autospeciale de intervenţie decorate cu luminiţe şi ghirlande.

În PMAN se vor desfășura și concursuri distractive pentru copii, iar cei mici se vor bucura de cadouri.

Mai mult, oamenii vor putea explora tehnica de intervenţie pregătită special de pompieri pentru sărbătorile de iarnă. Autospecialele salvatorilor şi pompierilor vor face un tur pe străzile din Chişinău, pentru ca fiecare locuitor, dar şi oaspete al capitalei să admire mașinile de intervenţie decorate de angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Pe 25 decembrie, Caravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor va ajunge în mai multe localităţi din ţară. Scopul acţiunii este de a preveni riscurile şi a disemina regulile de apărare împotriva incendiilor în perioada sărbătorilor de iarnă, dar şi de a crea o dispoziţie frumoasă în preajma Crăciunului şi a Revelionului.


Pub