19:27:42 25.04.2024
Stiri

FOTO // Ilan Șor, la deschiderea Târgului de Crăciun din Taraclia: „Sunt bucuros că am început să construim CAPITALA DE SUD a țării”

Partide/Comunicate 24.12.2019 12:22 Vizualizări1726 Autor: Ziarul National
FOTO // Ilan Șor, la deschiderea Târgului de Crăciun din Taraclia: „Sunt bucuros că am început să construim CAPITALA DE SUD a țării”


În orașul Taraclia, în premieră, a fost deschis un Târg de Crăciun, unde cei mari și cei mici au avut parte de mai multe surprize. La evenimentul de inaugurare, care a avut loc în seara zilei de 22 decembrie, au participat mii de locuitori din regiune, se arată într-un comunicat de presă al Partidului „ȘOR”.

Potrivit sursei, Târgul de Crăciun a fost deschis la inițiativa Partidului „ȘOR” și a primarului ales din partea acestei formațiuni, Veaceslav Lupov, iar la inaugurarea au participat președintele raionului Taraclia, Ivan Pâslari și consulul Bulgariei la Taraclia, Anghel Marinkov.

În mesajul său de felicitare, primarul de Taraclia, Veaceslav Lupov, a spus că, în acest an, sărbătorilede iarnă sunt marcate la cel mai înalt nivel și că tradiția Târgului de Crăciun va avea continuitate.

Primarul i-a asigurat pe locuitori că autoritățile locale lucrează în direcția identificării unor companii care să vină cu investiții la Taraclia, pentru a crea noi locuri de muncă, pentru dezvoltarea economiei și pentru a crește nivelul de viață a oamenilor. Veaceslav Lupov a remarcat buna colaborare dintre Primăria Taraclia și autoritățile raionale, aceasta fiind cheia viitorului succes.

Într-o transmisiune live, președintele Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, i-a asigurat pe locuitorii orașului Taraclia că lucrurile bune abia încep în localitate.

„Sunt bucuros că am început să construim la Taraclia capitala de sud a țării. Ne-am străduit împreună cu primarul pe care l-ați ales să vă mândriți azi cu orașul vostru și am făcut astfel ca pe fețele voastre să fie numai zâmbete”, a spus Șor.

Cei mici și cei mari veniți la Târgul de Crăciun din Taraclia au posibilitatea să se bucure de tobogane de iarnă și de patinoar, caruseluri. Toate aceste distracții sunt gratuite.

În cadrul Târgului de Crăciun a fost organizată prima ediție a Festivalului bucătăriei tradiționale bulgărești, iar vizitatorii au posibilitate să cumpere suvenire cu tematică de iarnă. În cadrul inaugurării Târgului de Crăciun în fața spectatorilor au evoluat membrii formației „Mahagon”, DJ Bond, iar interpreta îndrăgită în regiune, Elena Ter a cântat în duet cântece bulgărești cu primarul Veaceslav Lupov, se mai arată în comunicatul de presă.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md