Ascultă jazz, urmărește „O istorie bărboasă” sau descoperă bunătățile unui sat de Crăciun. Evenimente la care să mergi pe 25 decembrie

evenimente
Foto: Jessica Lewis

Crăciunul e o sărbătoare magică care reunește la aceeași masă toți oamenii dragi. Dacă vrei să petreci eficient ziua de 25 decembrie, noi, cei de la #diez, ți-am pregătit o listă de evenimente la care poți să mergi cu întreaga familie.

# Christmas Jazz Night!

Image may contain: night and text

De la ora 20.00, vino la Kira’s pentru a prinde atmosfera magică de Crăciun oferită de Amtap Jazz Trio în frunte cu Petru Haruta. Veți avea parte de o seară frumoasă cu un recital muzical de jazz, care vă va îmbăta de plăcerea muzicii și a sunetului în seara de Crăciun! Mai multe detalii găsiți pe Facebook.

# Spectacolul „O istorie bărboasă”

Image may contain: one or more people

Un spectacol deosebit, prezentat pentru prima dată în Republica Moldova, va dărui copiilor emoții de neuitat! Miracolele revelionului vor fi însoțite de experimente chimice neobișnuite. Mai multe găsiți aici.

# Satul de Crăciun

Image may contain: sky, text and outdoor

În perioada 10 decembrie-7 ianuarie, vino pe tărâmul magic al Satului de Crăciun VATRA, acolo unde miroase a brad, mere coapte, vin fiert și sună a colinde. Acolo unde Crăciunul înseamnă a dărui, iar fiecare oaspete vine să ofere câte puțin din bucuria sa pentru a aduce atmosfera sărbătorilor și în inimile celor mai puțini norocoși. Mai multe găsiți pe Facebook.

# Un Crăciun cu poezie. Iulian Filip la Asterix în ospeție

No photo description available.

Vino să-l cunoști chiar tu pe scriitorul Iulian Filip și cărțile sale pentru copii. Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viața fiecăruia, este anotimpul în care rădăcinile viitorului se înveșnicesc cu lumina poveștilor și poeziilor. De aceea mottoul oricărei vacanțe trebuie să fie: nicio zi nu trece fără a citi sau a cunoaște o carte. Vorba poetului Iulian Filip: „Cine duce-n mâini o carte, e un om și jumătate”. Mai multe detalii vezi pe Facebook.

# I #DonateMyBirthday // December Edition

Image may contain: text

Anul acesta, cel mai frumos cadou de ziua ta ți-l poți face chiar tu, dăruind speranță celor care au uitat-o demult. Alătură-te susținătorilor Hospices of Hope Moldova și dăruiește ziua ta de naștere celor care suferă de boli incurabile în regiunile din Republica Moldova. Mai multe vezi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente