/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/VIDEO/ Cele mai frumoase reclame de Crăciun din toate timpurile

missing
24 decembrie 2019, ora 10:44

În fiecare an, în preajma Sărbătorilor, așteptăm cu interes reclamele marilor companii pentru a vedea cu ce ne mai surprind sau emoționează. Iată câteva dintre reclamele care au impresionat de-a lungul anilor, dar și noutățile din acest sezon.

Au trecut 27 de ani de când micuțul Dean Cooke, pe atunci în vârstă de șase ani, a apelat la o carte groasa pentru a ajunge să sărute o fată sub vâsc. Și chiar dacă acum cărțile de telefon Pagini Aurii nu mai sunt absolut deloc folosite, Dean Cooke spune că lui i se mai întâmplă să fie recunoscut uneori pe stradă, scrie ziare.com.

Unii consideră că firma Coca Cola a oferit o altă semnificație Crăciunului. Nu se știe exact cum, dar cu siguranță este una dintre firmele ale căror reclame au devenit emblematice pentru sezonul sărbătorilor. Reclama de mai jos este una dintre celebrele variante în care camioanele Coca Cola ne anunță că vin sărbătorile. Aceasta a fost realizată în 1995.

John Lewis a lansat prima reclamă de Crăciun în 2007. De atunci, în fiecare an sunt printre cele mai așteptate și în fiecare an sunt pline de surprize.

În 2014, Sainsbury’s a realizat o reclamă inspirată dintr-un moment celebru din Primul Război Mondial, când inamicii au pus punct pentru câteva clipe conflictului și au sărbătorit împreună Crăciunul.

În 2015, o reclamă de Crăciun a stârnit lacrimile tuturor celor care au privit-o și a adunat milioane de afișări. Spotul pentru Edeka spune povestea unui bătrân care locuiește singur și pe care familia nu îl mai vizitează. În prag de sărbători, copiii acestuia primesc o scrisoare în care sunt anunțați că bătrânul a murit. Copiii vin la casa părintească pentru înmormântarea tatălui său, moment în care găsesc masa pună în sufragerie și pe tatăl lor care îi aștepta la masă.

Reclama unui magazin din Țara Galilor a devenit viral în această lună. Reclama Hafod Hardware are pe fundal melodia “Forever Young” și aduce în prim plan un copil în viața unui adult. Micuțul se trezește, se spală pe dinți, pleacă la muncă, un magazin. Ajuns aici apare măturând podeaua, ștergând praful sau servind clienții. Practic… o zi de muncă din viața unui adult interpretat de un copil. La sfârșitul zilei de muncă, micuțul închide magazinul si pleaca spre casă încercând să care în spate un brad pentru Crăciun. Acela este momentul în care băiatul se transformă în adult.

Reclama din acest an a Very.co.uk. spune povestea unei comunități care se unește pentru a-i oferi lui Sidney, un bărbat singur, un Crăciun pe care nu îl va uita niciodată.

Dogs Trust a lansat o reclamă foarte emoționantă sub sloganul “Un câine este pe viață, nu doar pentru Crăciun”, încercând să atragă atenția asupra numărului mare de animale de companie abandonate, dupa ce în preajma sărbătorilor au fost oferite drept cadou.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram