image
Sursa foto: Getty Images

Zinedine Zidane joacă la cacealma? Anunţă o perioadă de mercato modestă pentru Real Madrid

Echipa de fotbal Real Madrid a înregistrat trei remize consecutive în La Liga, în care a marcat un singur gol, dar antrenorul Zinedine Zidane nu plănuieşte aducerea unui atacant în mercato de iarnă, deşi madrilenii suferă evident în faza de atac, relatează EFE.

Atacantul sârb Luka Jovic a dezamăgit până acum la Real Madrid, după transferul lui din vară, iar Karim Benzema rămâne singurul vârf veritabil responsabil cu golul. Cealaltă vedetă din atac, belgianul Eden Hazard, a ratat ultimele meciuri din cauza unei accidentări.

''Sunt foarte dezamăgit pentru jucătorii mei, care au făcut mari eforturi şi o partidă mare, dar ne-a lipsit încă o dată golul. Este adevărat că în fotbal trebuie să înscrii, iar în prima repriză am avut 3-4 ocazii şi dacă marcam partida ar fi fost diferită. Trebuie să rămânem calmi. Sunt doar momente şi momente. Am avut două meciuri în care nu am marcat, dar s-a muncit fenomenal. Ne-a lipsit golul, dar important este să-ţi creezi ocazii. Sunt convins că noul an va schimba dinamica'', a declarat Zidane după meciul cu Athletic Bilbao (0-0) de pe Santiago Bernabeu.

Întrebat dacă nu are nevoie de un ''nouar'' în mercato de iarnă, Zidane a răspuns scurt: ''Nu, am nevoie de nimic, nu este necesar''. După etapa a 18-a, ultima din acest an, Real Madrid ocupă locul 2, la două puncte de liderul FC Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: