(foto) Noi detalii despre primul SUV Ferrari. Iată cum ar putea arăta maşina în baza informaţiilor

Aşa-numitul Ferrari Purosangue (denumire care nu este finală), primul „FUV” al mărcii italiene după cum îl numesc mai nou cei de la marketing (Ferrari Utility Vehicle), va fi proiectat pe aceeași platformă modulară cu motor frontal, dar poziţionat central, ca şi proaspătul prezentat supercar de „buget” – noul Roma.

Compania italiană încă nu a decis ce unitate de propulsie va avea maşina din start, dar este cunoscut faptul că modelul va fi parțial electrificat.

Foto: autoexpress.co.uk

Într-un interviu pentru AutoExpress, inginerul-șef Ferrari, Michael Lieters, a subliniat despre faptul că producătorul italian va dezvolta simultan două arhitecturi pentru maşinile cu motoare instalate în partea frontală şi posterioară. „Primul născut” al noii platforme modulare cu motor poziţionat în spatele punţii faţă, cea pe care va sta şi primul „off-roader” al mărcii, a devenit noul Roma care a fost prezentat acum o lună.

Ca parte a arhitecturii cu motor sub capotă va fi lansată o linie întreagă de modele cu tracţiune pe puntea din spate sau integrală, dar și cu diferite formule de locuri pentru pasageri. Află mai multe şi vezi toate imaginile render disponibile, pe AutoBlog.MD


Pub