Andrian Candu dă vina pe „pro-europenii ce au preluat guvernarea în luna iunie” pentru preluarea AIC de către omul de afaceri rus Andrei Goncearenko

Deputatul democrat, Andrian Candu, susține că Aeroportul Internațional Chișinău a ajuns să fie gestionat de omul de afaceri din Rusia Andrei Goncearenko „din naivitate sau cu buna știință a pro-europenilor care au preluat guvernarea în luna iunie”.

Foto: UNIMEDIA

„Din naivitate sau cu buna știință a pro-europenilor care au preluat guvernarea în luna iunie, la fel ca și alte obiective ce țin de securitatea statului, aeroportul a ajuns sub influența Rusiei. Cu regret, Republica Moldova își întărește „poziția” de zonă gri, postură din care țara noastră nu va cunoaște dezvoltare și evoluție.”, a comentat Andrian Candu pe pagina sa de Facebook.

Andrian Candu / Sursa:Andrian Candu/facebook

Amintim că reprezentanții Aeroportului Internațional Chișinău au confirmat faptul că omul de afaceri din Rusia Andrei Goncearenko este beneficiar al companiei „Komaksavia Airport Invest” Ltd, care deține 95% din „Avia-Invest”, compania ce administrează Aeroportul Internațional Chișinău. NR Investments Limited a anuțat astăzi că a cedat controlul asupra companiei „Komaksavia Airport Invest” Ltd.

Andrei Goncearenko este fost top-manager la Compania „Gazprom”, cu interese de afaceri în diferite domenii precum construcții, dezvoltarea infrastructurii, imobiliare și comerț.


Pub