Patru oameni au murit în 12 accidente rutiere!
Social 23 decembrie 2019, 20:15 | 1041

Patru oameni au murit in 12 accidente rutiere! Este bilantul trist al zilelor de odihna, facut astazi de politie. Inspectorii accentueaza ca nenorocirile au fost cauzate de viteza excesiva in trafic. Urmeaza detalii.

Duminică seara, în apropiere de orașul Vatra, un automobil condus de un bărbat de 46 ani, care avea trei pasageri, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu alte trei mașini.

O femeie, victimă a accidentului, a murit la spital.

Un alt accident, în care a decedat un bărbat, s-a produs în această dimineață pe strada Calea Orheiului din Chișinău. Bărbatul în vârstă de 47 de ani a pierdut controlul mașinii, care s-a izbit puternic într-un panou publicitar de pe marginea drumului.

Încă un accident a avut loc la Anenii Noi, astăzi dimineață, cu implicarea a două mașini. În consecință, pasagerul unuia dintre șoferi a fost aruncat peste geam, fiind ulterior spitalizat cu multe traumatisme. Potrivit poliției, șoferii nu se aflau în stare de ebrietate. Inspectoratul Național de Patrulare anunță că în zilele de odihnă au fost înregistrate peste 1.500 de încălcări a legislației rutiere. 46 de șoferi au fost depistați în stare de ebrietate, peste 850 de au depășit limita de viteză, 179 nu au respectat indicatoarele rutiere, iar 31 nu aveau asupra lor permisul de conducere. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie