PPDA are candidat pentru prezidențiale
Politic 23 decembrie 2019, 20:47 | 3059

Partidul Politic Platforma Deminitate si Adevar are un candidat pentru alegerile prezidentiale din 2020. Daca se va creea insa un front comun larg proeuropean, PPDA este gata sa sustina un candidat apartinic. Declaratiile au fost facut de liderul PPDA, Andrei Nastase, dupa consiliul politic national al formatiuinii care a avut loc duminica.

Liderul PPPDA a spus că membrii Consiliului Politic și conducerea Platformei DA „au decis să-și consolideze eforturile și să continue să lupte pentru recuperarea unei guvernări europene în Republica Moldova, pentru menținerea vectorului european și a valorilor democratice”. Cele mai importante teme ale viitorului ciclu politic pentru PPPDA vor ține de funcționarea unui stat de drept și integrarea plenară a Republicii Moldova în spațiul comunitar european, dar și...

Relansarea economiei locale, precum și integrarea Republicii Moldova în spațiul comunitar european, prin implementarea cu strictețe a obligațiilor țării definite de Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană, se numără și ele printre prioritățile PPDA. Consiliul Politic Național al Platformei a adoptat o declarație prin care se angajează să continue lupta politică și dezoligarhizarea statului. 

Opinia ta contează. Comentează!