08:00:38 20.04.2024
Stiri

Concluzia ZILEI, după ce AIC a fost preluat de un miliardar rus: „Dodon accelerează CEDAREA pe bucăți a R. Moldova. Marșul Rusiei pentru readucerea R. Moldova la statutul de GUBERNIE a intrat în linie dreaptă. PD urmează să-și asume...”

Politică 23.12.2019 17:50 Vizualizări3575 Autor: Ziarul National
Concluzia ZILEI, după ce AIC a fost preluat de un miliardar rus: „Dodon accelerează CEDAREA pe bucăți a R. Moldova. Marșul Rusiei pentru readucerea R. Moldova la statutul de GUBERNIE a intrat în linie dreaptă. PD urmează să-și asume...”


Aeroportul Internațional Chișinău (AIC) a fost preluat de către un miliardar rus, apropiat lui Vladimir Putin, iar asta înseamnă că marșul Federației Ruse pentru readucerea R. Moldova la statutul de gubernie a intrat în linie dreaptă. Concluzia aparține liderului PUN, Octavian Țîcu, care îndeamnă partidele proeuropene să „urgenteze formarea unui front comun pentru oprirea neo-invaziei”.

„În prag de sărbători, Igor Dodon accelerează cedarea pe bucăți a R. Moldova către ruși. Preluarea Aeroportului Internațional Chișinău, „noaptea ca hoții”, de către interpușii Moscovei dovedește că marșul Federației Ruse pentru readucerea R. Moldova la statutul de gubernie a intrat în linie dreaptă”, a scris acesta pe Facebook.

Citește și: Semnal de ALARMĂ la Chișinău, după ce AIC a ajuns la un om de afaceri apropiat lui Putin: „Acest om are un trecut dubios și legăturile CRIMINALE. Securitatea R. Moldova este în pericol”

Politicianul afirmă că Igor Dodon și socialiștii demult ar pregăti cedarea mai multor bunuri rușilor.

„În timp ce dreapta face planuri pentru justiție și stat de drept, Igor Dodon și Partidul Socialiștilor au deschis larg porțile Federației Ruse. Preluarea Aeroportului Chișinău, în scurt timp preluarea Portului Giurgiulești sau creditul pe care Kremlinul îl va acorda Guvernului Ghicu sunt parte a aceluiași scenariu rusesc.

Citește și: Igor Dodon s-ar face responsabil de faptul că AIC a ajuns la un om de afaceri din Rusia: „Ar fi la limita TRĂDĂRII DE PATRIE să transferi cu bună știință aeroportul, obiectiv strategic, unor potențiali rivali. Costurile să și le asume Igor Dodon”

Citește și: Opoziția a pus tunurile pe Igor Dodon, după ce Aeroportul ar fi ajuns la un MILIARDAR din Rusia: „Nici SPUME LA GURA nu face, nici CSS nu-l convoacă, nici procurorului nu i se adresează… „Tăcerea PD-iștilor” este sugestivă”

CITIȚI și „Presiunile” l-au făcut pe Rothschild să RENUNȚE la Aeroportul Internațional Chișinău? Omul de afaceri spune că nu mai are niciun interes față de AIC, iar singura poartă aeriană a R. Moldova poate ajunge pe mâna rușilor

Acești bani nu vor veni niciodată, pentru că R. Moldova este un stat european și românesc, în care Imperiul Rus/Sovietic s-a impus doar prin forță. Prin urmare, este doar o manipulare în contextul războiului hibrid. Rușii nu vor investi bani într-un spațiu pe care nu-l pot controla. Mai degrabă asistăm la o strategie ieftină de reocupare a teritoriului dintre Prut și Nistru”, subliniază acesta.

Sursa citată a mai adăugat că venirea premierului rus, Dmitri Medvedev, la Chișinău va consfinți reintrarea noastră în imperiul lui Putin pentru mulți ani de aici înainte.

Citește și: Candu regretă RETRAGEREA lui Nathaniel Rothschild de la AIC și dă vina pe Blocul „ACUM” pentru că obiectivul strategic a ajuns „sub influența Rusiei”

„Partidul Democrat urmează să-și asume responsabilitatea pentru revenirea rușilor, iar restul partidelor proeuropene și unioniste trebuie să urgenteze formarea unui front comun pentru oprirea neo-invaziei. Situația nu este cu nimic diferită față de anii 1812, 1940 sau 1944. Să acționăm cât încă nu este prea târziu”, a avertizat Țîcu.

„NR Investments Ltd”, firma deţinută de britanicul Nathaniel Rothschild, a anunțat astăzi că renunță la cele 95% la sută din compania concesionară a AIC. Opoziția menționează că această cedare s-ar fi făcut pe fonul presiunilor președintelui Igor Dodon, care anterior a declarat deschis că AIC, dar și Portul Giurgiulești ar putea fi date pe mâna unor oameni de afaceri ruși. Dodon a declarat că nu știa despre tranzacția prin care AIV a ajuns în gestiunea unui om de afaceri din Rusia.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md