Pregătește-te de Crăciun la cele mai colorate evenimente care se desfășoară la Chișinău

evenimente iarna
Foto: Nubia Navarro

Atmosfera de Crăciun se simte tot mai bine! Este important să avem dispoziție bună și pace în suflet, așa că vă sfătuim să mergeți la evenimente frumoase și să vă pregătiți de sărbători așa cum se cuvine.

Echipa #diez îți sugerează câteva evenimente la care poți merge în data de 24 decembrie.

# Caravana de Crăciun al Salvatorilor şi Pompierilor

La ora 18.00, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă dă start Caravanei de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor. Evenimentul va începe în Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde vor fi amplasate peste 20 de autospeciale de intervenţie decorate cu luminiţe şi ghirlande. În Piaţă vor avea loc concursuri distractive pentru copii, iar cei mici se vor bucura de cadouri. Mai mult, oamenii vor putea admira atmosfera de sărbătoare şi vor explora tehnica de intervenţie pregătită special de pompieri pentru sărbătorile de iarnă. Autospecialele salvatorilor şi pompierilor vor face un tur pe străzile din Chişinău pentru ca fiecare locuitor, dar şi oaspete al capitalei să admire mașinile de intervenţie decorate de angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

# Concert Simfonic de Crăciun

Orchestra Națională Simfonică a Companiei Publice Teleradio-Moldova te invită la un concert gratuit. Acesta începe la ora 18.30 și se desfășoară la Sala cu Orgă din Chișinău. Mai multe detalii găsești AICI!

# Detectiv cu haină de Tragi-comedie

Orice zi devine mai bună dacă o completezi cu o piesă de teatru.

Opt femei şi un cadavru. Singurul bărbat din casă, respectiv capul familiei, este găsit mort. Numai doamnele prezente în casă ar putea fi făptaşele. Niciuna dintre ele nu are un alibi, toate au un motiv de crimă şi fiecare are ceva de ascuns. De-a lungul acţiunii groteşti, cele opt femei se încurcă din ce în ce mai mult într-o plasă îmbârligată de minciuni şi secrete.
Cine este asasinul?

Dacă te-a interesat subiectul, atunci să știi că spectacolul începe la ora 19.00 și se desfășoară la Ginta Lantină.

Mai multe detalii găsești AICI!

# Secret Santa @C51

Fă schimb de cadouri în ajun de Crăciun! Vino cu un cadou la C51, fun și neserios. Îl lași sub brad și primești în schimb un număr. La 9 seara, când se vor aduna toate cadourile, fiecare va primi unul dintre acele cadouri conform numărului pe care l-a primit. Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

# O nouă poveste de Crăciun

Un film, la fel, îți poate face seara mai bună! Și dacă tot suntem în tematica Crăciunului, îți sugerăm să alegi pelicula „O nouă poveste de Crăciun”. Filmul rulează în cinematografele Patria pe întreg parcursul zilei. Detalii despre orar și bilete găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente