/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Presa scrie că noul proprietar al „Avia Invest” este un milionar rus. Cum comentează Dodon

missing
23 decembrie 2019, ora 10:02

După ce reprezentanții companiei „NR Imbestments Limited”, care a cumpărat „Avia Invest” în luna august a acestui an, au anunțat într-un comunicat de presă că nu mai sunt interesați de această companie, în presă au apărut informații pe surse că noul proprietar al „Avia Invest” ar fi un milionar rus. Mai exact, Deschide.md a scris că acesta ar fi Andrey Gnoncharenko.

Întrebat dacă este adevărat acest lucru, Igor Dodon, președintele țării, a zis că nu cunoaște deocamdată această informație: „Nu cunoaștem despre așa ceva. Informația a apărut probabil acum, când eram în ședință cu colegii”, a spus șeful statului.

Ceva mai devreme, Dodon a spus că a aflat din presă despre faptul că Nathaniel Roschild renunță la „Avia Invest”. Acesta a vorbit în numele premierului Ion Chicu și a Guvernului, spunând că statul va insista pe anularea acordurilor de concesionare a Aeroportului din Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram