/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ O explozie s-a produs azi-dimineață într-un apartament din sectorul Râșcani. Starea locatarilor

missing
23 decembrie 2019, ora 10:27

O explozie s-a produs în această dimineață într-un apartament, în sectorul Râșcani al capitalei. În urma incendiului, locatarii s-au ales cu arsuri ușoare și au refuzat să fie internați în spital. 

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 06: 58. Explozia a avut loc într-un apartament de la etajul cinci, al unui bloc locativ amplasat pe strada Florilor din capitală, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

În urma incendiului, a fost afectată fereastra bucătăriei și un perete. În timpul producerii exploziei, în apartament se aflau două persoane, un bărbat  în vârstă de 82 de ani și o femeie în vârstă de 77 de ani.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri care au asigurat securitatea anti-incendiară. Circumstanțele cazului se stabilesc.

Foto: IGSU

Foto: IGSU

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram