(foto) Peste un milion de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat. Cine sunt cele mai bine plătite celebrități de pe Instagram

collage influenceri

Vedeta TV şi proprietara unei companii de cosmetice, Kylie Jenner, pentru al doilea an consecutiv se clasează pe prima poziție în topul celor mai bine plătite celebrități de pe platforma de socializare online Instagram. Tânăra a câștigat câte 1,26 milioane de dolari pentru fiecare mesaj sponsorizat.

# Kylie Jenner

Tânăra în vârstă de 22 de ani are peste 153 de milioane de abonați pe platforma de socializare online și a fost declarată de Forbes liderul miliardarilor care și-au făcut averea pe cont propriu, mulțumită liniei sale de produse, Kylie Cosmetics.

# Ariana Grande

Cântăreața Ariana Grande s-a clasat pe ,a doua poziție în acest top, fiecare mesaj sponsorizat atingând până la 996 de mii de dolari.

# Cristiano Ronaldo

Atacantul echipei Juventus Cristiano Ronaldo este cel mai popular fotbalist pe Instagram, o postare publicitară pe contul său ajungând la 975 de mii de dolari.

# Kim Kardashian

Pe locul al patrulea se află sora și colega de reality show a lui Kylie Jenner ― Kim Kardashian, cu 910 mii de dolari pentru un mesaj sponsorizat.

# Selena Gomez

Pe locul al cincilea se află cântăreața Selena Gomez, cu 886 de mii de dolari pentru un mesaj sponsorizat.

Dacă te-ai întrebat vreodată cât ai putea câștiga cu o postare pe Instagram, acum poți afla cât valorează contul tău prin intermediul unei platforme care îți generează un rezultat estimat în valută de euro și dolari. Vezi AICI unde poți accesa platforma.

Lista celor mai populari influenceri din Moldova poate fi accesată AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente