/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

La prânz, în centrul capitalei va avea loc „Maratonul de Crăciun 2019”. Traficul rutier va fi suspendat pentru jumătate de oră

missing
22 decembrie 2019, ora 08:00

Atenție, șoferi din capitală! Traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare, în perimetrul str. Bodoni și Ismail va fi suspendat astăzi, la amiază, pentru o jumătate de oră.

Mai exact, segmentul de drum va fi închis pentri circulația rutieră între ora 12:00 și 12:30, în legătură cu desfășurarea „Maratonului de Crăciun 2019”.

Conducătorii auto și pietonii sunt îndemnați să dea dovadă de răbdare și înțelegere, în contextul desfășurării activității sportive „Maratonul de Crăciun”, ce are drept scop propagarea modului sănătos de viață și a sportului în rândurile cetățenilor Republicii Moldova.

Maratonul de Crăciun se va desfășura pe următorul traseu: din Piața Marii Adunări Naționale (start) – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, până la intersecția cu str. Ismail, cu retur, de la str. Ismail până în Piața Marii Adunări Naționale (finiș).

Pe durata desfășurării competiției, transportul public care traversează centrul capitalei va fi redirecționat pe străzile adiacente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram