image
Sursa foto: Getty Images

LeBron a devenit obsedat de Instagram: "Omule, pune absolut orice acolo". De câte ori postează pe zi

LeBron James (34 de ani) a devenit obsedat de aplicațiile de socializare, arată o analiză publicată de New York Times.

Starul din NBA e prezent aproape tot timpul în mediul online, unde postează fotografii și clipuri video la foc automat. Colegii lui LeBron de la LA Lakers au confirmat noua pasiune a megastarului, care în luna noiembrie a postat 478 de poze și clipuri video, numai pe Instagram. Asta înseamnă aproape 16 fotografii și filmulețe în fiecare zi.

Conform sursei citate, LeBron a folosit în luna noiembrie și 1172 de emoticoane. Jared Dudley, coleg cu LeBron la LA Lakers, a recunoscut obsesia acestuia pentru mediul virtual: "Omule, LeBron postează absolut orice acolo".

LeBron James are 54 de milioane de urmăritori pe Instagram, ocupând locul 38 în clasamentul global. Cristiano Ronaldo e cel mai urmărit om din lume, pe Instagram, cu 193 de milioane de "followers". Adrian Mutu și Răzvan Marin se numără printre românii care urmăresc activitatea lui LeBron James de pe Instagram.

LeBron James nu a angajat o echipă de marketing care să se ocupe de imaginea sa mediul virtual: "Tot ce vedeți apare direct din telefonul meu. Nimeni nu-mi știe parola. Nimeni nu postează în numele meu. Eu vorbesc în numele meu", a declarat LeBron, într-un interviu acordat recent.

Mae Karwowski, fondatoarea unei companii care se ocupă cu activitatea celebrităților în mediul online, spune că LeBron se comportă diferit față de restul vedetelor: "Majoritatea persoanelor cu milioane de urmăritori postează mai rar, doar de dragul de a face acest lucru. LeBron are o adevărată viziune și astfel reușește să-și atragă foarte mulți urmăritori. El nu vede acest lucru ca pe o obligație", a spus Karwowski.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: