Maraton de Crăciun, duminică, în Piața Marii Adunări Naționale. Banii pentru înregistrare vor fi donați unui copil bolnav

Mâine, la Chișinău se va desfășura un Maraton de Crăciun pentru întreaga familie. „Piața Marii Adunări Naționale se va transforma într-un adevărat basm de Crăciun, unde fiecare participant se va bucura de cadouri, o atmosferă festivă și multe alte surprize plăcute”, promit organizatorii.

Foto: craciun.md

Dacă deja v-ați înregistrat la cursă, atunci a sosit timpul să vă gândiți la costumul pe care îl veți purta. Principala condiție a Maratonului de Crăciun este costumul de carnaval. Indiferent cum va fi, tradițional de iarnă sau cumva special, este important să vă simțiți comod în el, deoarece va trebui să alergați în el 3 km de-a lungul bulevardului Ștefan cel Mare și să colectați cadouri în punga dvs. specială de Anul Nou.

Cei mai inventivi și creativi participanți vor fi premiați în cadrul concursului pentru cel mai original costum.

Banii colectați din taxele de înregistrare la Maratonul de Crăciun, în acest an, îi vor fi donați familiei lui Vlad Pânzari, un băiat de 10 ani, care suferă de o formă severă de paralizie cerebrală.

Programul festiv va începe la ora 9:30, în PMAN. Startul cursei se va da la ora 12:00.

Cei care încă nu s-au înregistrat o pot face pe site-ul oficial al evenimentului craciun.md.


Pub