Traficul rutier din centrul capitalei va fi sistat temporar, în legătură cu Maratonul de Crăciun

Traficul rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare va fi sistat, mâine, între orele 12:00-12:30, în legătură cu desfășurarea Maratonului de Crăciun 2019.

Foto: craciun.md

Conducătorii auto și pietonii sunt rugați să dea dovadă de răbdare și înțelegere, în contextul desfășurării activității sportive „Maratonul de Crăciun", care are drept scop propagarea modului sănătos de viață și a sportului în rândurile cetățenilor.

Maratonul de Crăciun se va desfășura pe următorul traseu: din Piața Marii Adunări Naționale (start) - bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, până la intersecția cu str. Ismail, cu retur, de la str. Ismail până în Piața Marii Adunări Naționale (finiș).

La solicitarea organizatorilor, pe durata desfășurării competiției, transportul public ce traversează centrul capitalei va fi redirecționat pe străzile adiacente.

Amintim că banii colectați din taxele de înregistrare la Maratonul de Crăciun, în acest an, îi vor fi donați familiei lui Vlad Pânzari, un băiat de 10 ani, care suferă de o formă severă de paralizie cerebrală.


Pub