20:24:13 19.04.2024
Stiri

Funcţie IMPORTANTĂ pentru una dintre fiicele lui Gheorghe Urschi: "Mulți ani am evitat orice tangență cu politica, considerând că alții știu mai multe sau știu mai bine. Am GREŞIT"

Partide/Comunicate 21.12.2019 19:32 Vizualizări11893 Autor: Ziarul National
Funcţie IMPORTANTĂ pentru una dintre fiicele lui Gheorghe Urschi: Facebook


Una dintre fiicele marelui Gheorghe Urschi, Laura, ocupă, începând de astăzi, funcţia de vicepreşedinte al Partidului Unităţii Naţionale (PUN), condus de parlamentarul Octavian Ţîcu.

Laura Urschi spune că mulţi ani a evitat să se implice în politică, dar a greşit. Aceasta adaugă faptul că va lupta cu toată ardoarea pentru unirea celor două state româneşti.

„De azi incepe o nouă filă. La Consiliul Politic al PUN am fost aleasă de colegi în calitate de vicepreședinte. Am să fiu responsabilă de Organizația de Femei din cadrul PUN și chestiunile organizatorico-juridice ale partidului. Reîntregirea neamului românesc este un scop pe care ne propunem să il realizăm! Mulți ani am evitat orice tangență cu politica, considerând că alții știu mai multe sau știu mai bine. Am greșit. Acum consider că nu trebuie să mă aștept de la alții la rezultat, ci trebuie să PUN umărul chiar eu însămi la realizarea cât mai rapidă a ceea ce ne dorim cu toții - o democrație solidă, o justiție puternică, o viață prosperă - împreună cu Patria-mamă în sânul Europei.

Vreau să mulțumesc colegilor pentru încredere! Să fie într-un ceas bun", a scris Laura Urschi pe pagina sa de Facebook.

De menţionat că liderul PUN, Octavian Ţîcu, va avea mai mulţi adjuncţi. În calitate de prim-vicepreședinte al PUN a fost ales Viorel Iordachescu, iar vicepreședinți au fost votaţi Ion Cobîșenco, Ana Guțu, Igor Petcu, Victoria Botnari, Valentina Nicolenco, Dorin Dușciac, Sergiu Burlacu și Corneliu Pântea.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md