America House recrutează voluntari! Care sunt condițiile și cum poți depune dosarul

America House

Ce scopuri ți-ai pus pentru anul care vine? Să creezi momente unice împreună cu prietenii? Să trăiești experiențe noi? Să te autodepășești? Ce-ai zice dacă ai le-ai putea face pe toate acestea în cadrul unui program special de voluntariat, la finalul căruia ești premiat de Ambasada Statelor Unite la Chișinău?

Centrul cultural America House Chișinău deschide noi oportunități și, astfel, te invită cu drag să devii unul dintre voluntarii centrului pentru o perioadă de șase luni. Dacă ai între 16 și 21 ani, cunoști limba engleză la nivel intermediar, ești responsabil și ai o pasiune pentru programe interesante, nu ezita să depui dosarul.

Timp de șase luni, vei fi implicat în diverse activități interesante, vei fi moderatorul propriilor evenimente și vei putea învăța lucruri care îți vor prinde bine în viață: planificare de programe, public speaking și nu doar.

Dacă ești creativ, îți place să-ți extinzi zona de confort și să vii cu idei de schimbări, nu ezita să trimiți dosarul până pe 27 decembrie 2019 la adresa: [email protected].

Dosarul constă într-un scurt video în care trebuie să te prezinți, video pe care îl faci cu ajutorul aplicației „Quik”, accesibilă atât pe Android, cât și pe iPhone. Dar nu te speria! Nu e nevoie să te pricepi la editare video ori filmare, pentru că aplicația este foarte intuitivă și are ciorne în care îți rămâne doar să inserezi informația prin care te prezinți.

Mai multe detalii despre program și dosar vei găsi AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente