Ascultă muzică live, privește filme toată noaptea și mergi la teatru. Ce poți să faci duminică, 22 decembrie

evenimente

Ziua de duminică e una dintre cele mai așteptate zile a săptămânii. Duminică poți să dormi, să lenevești, să citești încă un paragraf din cartea preferată sau să ieși cu prietenii. Dacă nu știi ce vrei să faci duminica această, echipa #diez a selectat câteva recomandări pentru tine. 

#Maratonul de Crăciun

No photo description available.

Veniți pe 22 decembrie 2019, începând cu ora 9:30, în Piața Marii Adunări Naționale împreună cu prietenii și familia. Sunteți așteptați la cea mai festivă cursă de alergare de 3 km cu multe cadouri și multă-multă bunătate. Și să nu uitați costumul de carnaval, deoarece cei mai inventivi participanți cu cele mai interesante costume vor fi premiați. Mai multe detalii vedeți aici. 

# Noaptea Filmelor de Crăciun

Image may contain: text

Sărbătorile se apropie, iar magia e în aer. Vino la Tucano Coffee Brasil, în fiecare zi, în perioada 16 – 22 decembrie, orele 18:00-20:00. Te așteaptă filme bune și atmosferă feerică. Toate se combină perfect cu o ciocolată fierbinte și o plapumă moale. Mai multe detalii vezi aici. 

# Omul pernă de Martin McDonagh

Image may contain: text

Pe data de 22 decembrie vino la „Omul Pernă” de Martin McDonagh – un proces în care decizi dacă libera creație își are dreptul la existență. Mai multe vezi pe pagina de Facebook a evenimentului. 

# Live Music cu Anastasia Lozan

Image may contain: 3 people, people on stage, people playing musical instruments, guitar, text and indoor

Ce poate fi mai relaxant decât să-ți închei săptămâna într-unul dintre localurile tale preferate, ascultând muzica potrivită sufletului tău, cu o cafea delicioasă în față? La Tucano Coffee Costa Rica, te așteaptă cea mai bună muzică live și atmosfera perfectă pentru ca tu să te relaxezi și chiar să savurezi fiecare moment. Mai multe vedeți pe Facebook. 

# Seri pe vinil la Uptown

Image may contain: one or more people

Duminică seara vino să savurezi muzică caldă direct de pe viniluri vintage! Ca să fie și mai fain, o să ai oportunitatea să deguști noul cocktail „Watermelon Twist”. Mai multe detalii vezi aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente