/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Dodon, la „Președintele răspunde”: „Primarul le va rupe capul celor care dau mită pentru autorizații de construcții”

missing
20 decembrie 2019, ora 22:06

Primarul de Chișinău, Ion Ceban le va rupe capul celor care dau mită pentru autorizații de construcții. Declarația a fost făcută de președintele Igor Dodon, în cadrul intervenției sale săptămânale „Președintele răspunde”, la care l-a invitat pe Ion Ceban ca să discute despre probleme capitalei.

Edilul nu s-a arătat deloc deranjat de afirmația șefului statului, ba din contra, dădea din cap în semn de cuviință.

„Să le spunem la oameni foarte clar, contrar legii, primăria dacă nu semna, o costa de la 50 la 100 de mii de euro. Și deja s-au apropiat la primărie și el le-a spus că o să vă rup capul. Lăsați chestia asta nu veniți cu mite, domnul primar mi-a spune și o să fiți documentați”, a spus Dodon.

Amintim că președinte țării publică în fiecare zi de vineri o serie de filmulețe în care răspunde la întrebări despre care spune că sunt venite de la telespectatori. Totuși, observăm că majoritatea dintre acestea au o tentă pozitivă, ceea ce ne face să credem că sunt alese.

Vedeți momentul de la minutul 09.30, mai jos.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram