image
Sursa foto: captură video

Momentul în care un copil este tamponat pe o trecere de pietoni; Șoferul nici măcar nu a oprit

Un băiat de 9 ani a fost tamponat de o mașină în timp ce încerca să traverseze strada pe o trecere de pietoni din capitală.

S-a întâmplat azi dimineață, la ora 8, pe strada Miron Costin, în apropiere de Liceul Mihail Kogalniceanu.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de bord a unei mașini. Imaginile video au fost expediate pe adresa redacției noastre.

Din imagini putem vedea că minorul aleargă pe trecerea de pietoni, încercând să traverseze strada, moment în care este tamponat de o mașină. Acesta a fost izbit la pământ, dar s-a ridicat rapid. Șoferul mașinii nici nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat cu micuțul. Acesta și-a continuat drumul.

Băiatul a fost transportat la Spitalul pentru Copii din Chișinău „Valentin Ignatenco” pentru investigații medicale.

Între timp, Poliția a identificat făptașul care a tamponat copilul. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani, care acum riscă să rămână fără dreptul de a conduce mijloace de transport pentru următorii doi ani. Acesta va fi penalizat cu 6 p.p. și va trebui să achite și o amendă.

Amintim că marți o copila de 9 ani din Ialoveni a murit chiar în fața școlii, după ce a fost lovită de un camion în timp ce traversa regulamentar strada. Fata se ducea la școală pentru a susține un examen la vioră.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: