image
Sursa foto: foto simbol

Chișinău: Va face ani grei de pușcărie după ce a impus două adolescente să se prostitueze

Un bărbat din capitală a fost condamnat la 15 ani și șase luni de pușcărie după ce a exploatat sexual două adolescente de 15 și 16 ani într-un apartament din Chișinău.

Faptele au avut loc în anul 2017. Victimele erau în situație financiară complicată, iar bărbatul le-a adăpostit în apartamentul în care locuia, din motiv că acestea erau în căutarea unei locuințe pe care să o poată închiria la un preț mai mic.

Inculpatul le-a impus să practice prostituția iar tunci când adolescentele nu vroiau să întrețină relații sexuale ori să consume alcool, acesta le agresa verbal și fizic.

Adolescentele lucrau pe timp de noapte și deserveau a câte 2-3 clienți, iar în schimb primeau 300 lei. Taxa pe care o plătea un client, însă, era de 800 lei pe oră.

După o perioadă de patru luni de exploatare sexuală, una din adolescente a depus plângere la autorități, iar bărbatul a fost reținut și plasat în arest.

Acesta nu și-a recunoscut vina și a comunicat că lucra în construcție, iar seara cu acestea ieșea în oraș, dar nu le exploata sexual.

După decizia judecătorilor, bărbatul a fost escortat direct în penitenciar.

Noutăţile partenerilor

comentarii: