S.A. „Aroma” continuă să-şi surprindă admiratorii cu noi produse elitare

A devenit deja o tradiţie pentru S.A. „Aroma” - întreprindere cu o istorie de peste 120 de ani în domeniul vinificaţiei, de a lansa produse noi de o calitate incontestabilă. De curând, întreprinderea a prezentat recenta sa realizare – divinul Aroma vârsta 60 ani - divin din categoria premium XXO care face parte din colecţia exclusivă limitată a companiei. Pentru crearea acestei băuturi nobile a fost nevoie de mult timp şi măiestrie. Distilatele pentru divin au fost puse la învechire la mijlocul secolului trecut, mai exact în anul 1958, în procesul maturării îmbogăţindu-se cu nuanţe extractive şi aromatice din lemnul de stejar şi ca urmare creându-se caracterul rafinat şi aroma îmbietoare a divinului. Buchetul complex, gustul deosebit, cu o savoare unică, conferă divinului Aroma 60 ani unicitate, individualitate şi originalitate inegalabilă.

Foto: Aroma

Calitatea divinului Aroma 60 ani a fost înalt apreciată de experţi şi consumatori, care s-au arătat încântaţi de gustul acestui divin select. Divinul Aroma 60 ani se regăseşte deja în vânzare în magazinele specializate S.A. ”Aroma”, de rând cu toată gama de divinuri cu vârsta de la 3 până la 55 ani, precum şi balsam, rachiu de cidru de mere, wisky, lichior.

Aroma / Sursa:Aroma
Aroma / Sursa:Aroma
Aroma / Sursa:Aroma

Asortimentul buteliilor de sticlă este variat, producţia fiind ambalată în sticle de la 0,05 litri până la 55 litri, iar pentru cei care doresc un ambalaj deosebit – pot găsi diverse figurine din sticlă, butoiaşe din lemn, ce pot servi şi ca un cadou excelent pentru partenerii de afaceri sau pentru cei apropiaţi.

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, doar în perioada 18 decembrie 2019-18 ianuarie 2020 în magazinele specializate S.A. „Aroma” cumpărătorii vor beneficia de reduceri generoase la divinurile preferate.

Prin urmare, S.A.”Aroma” îi va delecta mereu atît pe experţi, cât şi pe consumatorii de rând cu băuturi alese, care păstrează aroma, culoarea şi gustul boabelor de struguri.

S.A. ”Aroma”, str. Toma Ciorbă, 38

www.aroma.md;

e-mail office@aroma.md

Magazinul specializat nr.1, str. Petru Movilă, 37, tel. 022 295 719

Magazinul specializat nr.2, str. Calea Ieşilor, 7 tel. 022 850 470

Aroma / Sursa:Aroma

Sărbătorile de iarnă sunt perfecte cu divinurile AROMA!

Doar în perioada 18 decembrie 2019-18 ianuarie 2020 în magazinele specializate S.A. „Aroma” beneficiaţi de 20% reducere la divinurile preferate! Promoţia este valabilă pentru băuturile cu vîrsta pînă la 15 ani inclusiv!

Vă aşteptăm cu drag în zilele de luni pînă sîmbătă între orele 09.00 – 19.00 pe adresa mun. Chişinău str. Calea Ieşilor, 7 şi mun. Chişinău str. Petru Movilă, 37 .


// console.log('no ads situation')