Incredibil! Anunţul de ultimă oră făcut de marca Volkswagen

Doar marca Volkswagen va lansa anul viitor 34 de modele noi! Printre ele se numără 12 SUV-uri și opt vehicule electrice sau hibride! Anunţul a fost făcut astăzi, fiind un semnal clar de accelerare a procesului de electrificare în masă.

Foto: autoblog.md

„Suntem la începutul unei noi ere. Ne referim la business cu e-mobilitate. Brandul va investi în total 19 miliarde de euro în tehnologii viitoare până în 2024, dintre care 11 miliarde doar în dezvoltarea ulterioară a mobilității electrice. Iar Volkswagen începe cea mai mare ofensivă electrică din industria auto chiar din anul viitor: noul ID.3 va fi pus în vânzare din vara care vine, urmat curând de ID.Next, primul nostru SUV electric. Familia noastră ID face ca mobilitatea fără emisii să fie accesibilă pentru mulți oameni pentru prima dată. Acesta este noul Volkswagen”, a declarat directorul operaţional Ralf Brandstätter.

Brandul german continuă să se mențină prin angajamentul său pentru obiectivele climatice de la Paris. Vehiculele și compania au intenţia de a stabili un echilibru neutru în ceea ce priveşte emisiile de dioxid de carbon până în 2050. Deja până în 2025, cifra totală provenită de la producţia din prezent urmează a fi redusă în jumătate. Volkswagen este pe drumul cel bun în acest sens, datorită ofensivei sale electrice. Află mai multe şi vezi care sunt însăşi planurile grupului VW, pe AutoBlog.MD


Pub