14:11:10 19.04.2024
Stiri

FOTO // În premieră, după modelul Orheiului, la Taraclia se va deschide Târgul de Crăciun. Pregătirile sunt pe ultima SUTĂ DE METRI. Vizitatorii vor putea bucura de un tobogan, mai multe caruseluri și un PATINOAR

Partide/Comunicate 20.12.2019 13:10 Vizualizări1449 Autor: Ziarul National
FOTO // În premieră, după modelul Orheiului, la Taraclia se va deschide Târgul de Crăciun. Pregătirile sunt pe ultima SUTĂ DE METRI. Vizitatorii vor putea bucura de un tobogan, mai multe caruseluri și un PATINOAR


Locuitorii orașului Taraclia se vor bucura de încă o atracție în centrul localității – Târgul de Crăciun, care va oferi absolut gratuit distracții pentru copii pe durata sărbătorilor de iarnă. Pregătirile pentru deschiderea festivă a Târgului de Crăciun, o premieră pentru Taraclia, sunt pe ultima sută de metri.

„Inaugurarea festivă a Târgului de Crăciun va avea loc la 22 decembrie, ora 17:00. Târgul de Crăciun este amplasat centrul Taracliei, unde Partidul „ȘOR” a inaugurat, la începutul acestei luni, un Pom de Crăciun pe care l-a dăruit localității. Târgul de Crăciun din Taraclia va fi o adevărată poveste și va bucura oamenii cu multitudinea de luminițe și zeci de ghirlande luminiscente”, se arată într-un comunicat de presă al partidului condus de Ilan Șor.

Târgul de Crăciun de la Taraclia este vegheat de mai multe figurine uriașe cu eroii sărbătorilor de iarnă, iar vizitatorii vor putea face ședințe foto în zone special amenajate. Picii se vor putea bucura de un tobogan cu două benzi de coborâre, iar mai multe caruseluri și un patinoar vor sta la dispoziția celor mari și mici.

Un Festival al bucătăriei bulgărești și un iarmaroc de suvenire va întregi atmosfera de sărbătoare din Târgul de Crăciun din Taraclia.

În 22 decembrie, în seara deschiderii festive a Târgului de Crăciun, locuitorii și oaspeții orașului Taraclia vor avea parte de un concert susținut de legendara formație „Mahagon”, interpreta Elena Ter și DJ Bond, punctează sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md