Radio Europa Liberă a lansat un nou volum „Jurnal săptămânal”. Tradiția a început în 2005

jurnal europa libera

Radio Europa Liberă a lansat volumul deja tradițional „Jurnal săptămânal”. Pentru prima dată, „Jurnalul săptămânal” a fost realizat în anul 2005, cu jurnalele invitaților din 2004, și se află acum la al 15-lea volum.

Pe parcursul a 15 ani aproape 1.500 de autori au scris pentru 15 ediții, care au fost lansate în 15 localități din Republica Moldova – la Chișinău, la Comrat, la Bălți, la Soroca, la Basarabeasca, la Căușeni, la Dubăsari, la Strășeni, la Ialoveni, la Ciuciuleni, la Anenii Noi, la Cahul, la Cărpineni.

Deci, sunt localități unde Europa Liberă făcut popasuri cu lansările de carte. Jurnalele săptămânale încearcă să asigure o adevărată imagine a Republicii Moldova de astăzi și de ieri, cu problemele și succesele ei. Cartea aceasta adună gândurile mai multor oameni din diverse domenii, care și-au prezentat Jurnalul la sfârșit de săptămână.

Pot fi găsite și citite: Jurnalul ambasadorului, Jurnalul țăranului, Jurnalul primarului, Jurnalul preotului, Jurnalul gravidei, Jurnalul șomerului, Jurnalul pușcăriașului, Jurnalul deputatului, Jurnalul ministrului, Jurnalul profesorului, Jurnalul premierului, al jurnalistului, doctorului, al cerșetorului, al miresei.

În acest volum se regăsesc și jurnalele reporterelor #diez: Elena Baranov și Stella Televca.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente