/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Detalii despre atacul armat de ieri din centrul Moscovei. Doi angajați al FSB-ului s-au ales cu leziuni extrem de grave

missing
20 decembrie 2019, ora 11:43

Doi din cei patru angajați ai Serviciului de Securitate al Rusiei, care au fost ieri răniți, după ce un bărbat a deschis focul în centrul Moscovei, s-au ales cu leziuni extrem de grave, informează agenția de presă TASS. 

Serviciul de Securitate al Rusiei a comunicat că atacatorul a acționat de unul singur și a negat că bărbatul a reușit să pătrundă în clădirea instituției. Identitatea acestuia încă nu a fost stabilită.

Oamenii legii au deschis un proces penal pe acest caz. Dosarul va fi examinat de Procuratura Generală a Federației Ruse. Președintele F. Ruse Vladimir Putin a fost informat cu privire la acest caz. Traficul rutier în centrul Moscovei a fost restabilit în această dimineață, la ora 06:45 (ora Moscovei).

Amintim că un angajat al Serviciului de Securitate al Rusiei a murit, iar alte cinci persoane, dintre care patru angajați ai Serviciului de Securitate al Rusiei, au fost rănite în urma unui incident care s-a produs azi în centrul Moscovei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram