image
Sursa foto: facebook.com/Liceul-Teoretic-Petre-Ştefănucă

Doliu la Ialoveni: Copila de nouă ani, lovită mortal de un camion, condusă astăzi pe ultimul drum

Copila de nouă ani, lovită mortal marți de un camion la Ialoveni, este condusă astăzi pe ultimul drum. Reprezentanții Primăriei dar și profesorii Școlii de Arte unde se îndrepta micuța au postat mesaje pe rețelele sociale în care exprimă condoleanțe familiei. Totodată, pomul de Crăciun din centrul orașului, care urma să-și aprindă mâine luminițile „va mai sta în întuneric încă o zi în semn de doliu”.

Micuța a fost lovită pe trecerea de pietoni din fața Școlii de Artă, unde se îndrepta ca să susțină examenul la vioară, însă nu a mai ajuns.

Orașul Ialoveni - în doliu și foarte afectat de durerea cumplită urmare accidentului teribil, care a spulberat viața unui copil nevinovat pe trecere de pietoni.Tragedia fără margini, care a marcat pentru totdeauna viața orasului nostru, a lasat cred că și urme în sufletul oricăruia dintre noi, indiferent cine și de unde este. Nu cred că putem găsi cuvinte de alinare pentru familie și îndurerații parinti. Nu cred că pe dînșii îi va liniști faptul, că toți în jur încearcă să se clarifice cine este vinovat și în ce măsură, care autoritate sau instituție răspunde de securitatea rutieră, în administrarea cui este acest drum, care a devenit fatal pentru îngerașul lor de copil nevinovat.”, a scris primarul localității pe o rețea de socializare.

Și profesorii de la Școala de Arte unde mergea micuța Elizaveta la cursurile de vioară exprimă condoleanțe.

Elizaveta urma să cânte pe scena Casei de Cultură din Ialoveni, duminică în cadrul unui concert festiv.

Bradul de Craciun de la Ialoveni, care urma sa se aprinda maine, va mai sta în întuneric ceva timp. E prea dureros că tu nu-l vei putea vedea. Școala de Arte din Ialoveni a contramandat concertul festiv de pe 22 decembrie, unde urma să cânți și tu pe scenă. Iar luni „Albinuțele" vor cânta pentru tine la brad. Si te vom aplauda cu toții, așa cum se conduc artiștii pe ultimul drum”, se menționează într-o postare.

facebook.comfacebook.com

Amintim că copila a decedat ieri în urma unui cumplit accident, după ce a fost lovită de un camion în timp ce traversa regulamentar strada.

Astăzi la ora 11:00 Elizaveta va fi condusă pe ultimul drum.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: