image
Sursa foto: captură video

DOC // Gheorghe Petic se adresează la CEDO: „Vreau să-mi restabilesc bunul nume; Nu am nevoie de bani”

Ofițerul în rezervă, Gheorghe Petic, a anunțat astăzi că a depus cererea de adresare la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului(CEDO), referitor la cele 12 dosare penale intentate pe numele său și detenția sa în condiții inumane și degradante.

„Republica Modova a fost atacată la Curtea Europeană a Drepturilor Omului pentru arest ilegal. În instanțele noastre nu am nici un gram de încredere și aici vă rog să nu mă contraziceți, eu știu de ce vorbesc. Republica Moldova în curând va fi atacată la Curtea Europeană a Drepturilor Omului pentru detenția mea în condiții inumane și degradante. Și nu importă peste câți ani voi avea câștig de cauză, pentru că eu indubitabil voi avea câștig” a scris pe Facebook Gheorghe Petic.

Acesta a mai specificat că nu are nevoie de bani ca și despăgubiri, deoarece știe că aceștia vor fi achitați din buzunarul oamenilor de rând.

„Eu nu am nevoie de bani ca despăgubiri, pentru că ei vor fi dați din sudoarea cetățeanului și așa furat, și sărăcit. Eu am nevoie de la CEDO ca, să-mi restabilească bunul nume, a familiei Petic, iar a cei polițiști, procurori și judecători care au fabricat măcar o virgulă, măcar una din dosarele mele 12 la număr, să fie pedepsiți aspru. Ei, polițiștii, procurorii, judecătorii au știut ce fac, dar nu s-au oprit. Vor trece ani și CEDO va face dreptate, indubitabil, dar până atunci îmi voi face eu dreptate”, a conchis Gheorghe Petic.

PeticPetic

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: