image
Sursa foto: Getty Images

Primul star care pleacă de la Tottenham în era Mourinho: S-a dus și i-a spus direct

Christian Eriksen (27 de ani) l-a anunțat pe managerul lui Tottenham, Jose Mourinho, că vrea să plece de la echipă în perioada de mercato din luna ianuarie, anunță Sky Sports. Mourinho i-ar fi transmis că nu se va opune unui eventual transfer.

Președintele lui Tottenham, Daniel Levy, a declarat că e dispus să-l cedeze pe Eriksen, după ce danezul a refuzat să-și prelungească contractul cu Spurs: "Sincer să fiu, nu mă tem să negociez cu rivalele din campionat", a spus Levy, întrebat dacă e dispus să-l vândă pe Eriksen la altă grupare din Premier League.

Danezul va intra în ultimele șase luni de contract cu Tottenham, motiv pentru care clubul vrea să-l vândă în această iarnă. Tottenham a coborât mult prețul cerut pentru "magicianul" de la mijlocul terenului, astfel că Levy e dispus să-l vândă pentru circa 30 de milioane de lire sterline.

Manchester United e gata să facă o ofertă concretă pentru Eriksen, imediat după startul perioadei de mercato. Real Madrid, Juventus și Bayern Munchen sunt de asemenea interesate de mijlocașul lui Spurs.

Eriksen se află la Tottenham din 2013, când a fost cumpărat de la Ajax pentru 12 milioane de euro. Conform Transfermarkt, 100 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Christian Eriksen. Danezul a adunat 296 de meciuri oficiale în tricoul lui Tottenham, reușind să marcheze 68 de goluri și să paseze decisiv în 89 de rânduri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: