Amenajarea Târgului de Crăciun din Orhei, aproape de final

Orașul Orhei își reconfirmă și în acest an statutul de capitală a sărbătorilor de iarnă. După orășelul mirific din centrul Orheiului, inaugurat la 7 decembrie, oamenii sunt în așteptarea unei alte surprize de proporții – Târgul de Crăciun, care își va deschide larg porțile la OrheiLand în data de 21 decembrie, ora 17:00.

Foto: orhei.md

Tobogane, caruseluri și multe alte atracții pentru cei mici și cei mari, un patinoar imens și multe alte surprize îi așteaptă aici pe vizitatori. Cel mai important e că accesul la toate distracțiile va fi absolut gratuit.

Cea mai variată ofertă distractivă este destinată copiilor. Ei se vor putea bucura de o diversitate mare de tobogane de iarnă, de caruseluri, iar de pe un „Roller coaster” vor putea admira atmosfera de basm ce va domina Târgul de Crăciun din OrheiLand. Cei mari și cei mici vor avea acces la cel mai mare patinoar de gheață cu o suprafață de 800 metri pătrați.

Târg de Crăciun / Sursa:orhei.md

O altă surpriză de proporții va fi circul italian „Bonaccini”. Artiștii de circ italieni vor prezenta show-uri, acrobații și trucuri incredibile. Iar Moș Crăciun va împărți cadouri copiilor în reședința sa din OrheiLand. În câteva zeci de căsuțe special amenajate, vizitatorii Târgului de Crăciun vor putea cumpăra tot felul de bunătăți la preţ redus.

Târg de Crăciun / Sursa:orhei.md

Atmosfera de basm și magie va fi întregită de sutele de luminițe și zecile de ghirlande luminiscente. Interpretul român, Marcel Pavel, va da culoare serii de 21 decembrie, încântându-i pe vizitatori cu cele mai frumoase și calde piese.

Organizatorii Târgului de Crăciun îi invită pe toți doritorii să petreacă cu familiile lor o seară de neuitat la OrheiLand.


// console.log('no ads situation')