(video) Marijuana în valoare de 30 000 lei, ridicată dintr-un apartament din Chișinău

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost reținut de oamenii legii și riscă ani grei de închisoare, pentru faptul că în apartamentul acestuia a fost organizată o speluncă de consum de droguri.

Potrivit Poliției Capitalei, în urma perchezițiilor efectuate în apartamentul bărbatului, au fost depistate obiecte confecționate artizanal, predestinate consumului de droguri, 2 folii din staniol în care se afla un praf de culoare albă, praf cristalizat PVP, masă vegetală cu miros specific, 11 fire de marijuana în formă uscată.

Acestea au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP, pentru a fi supuse expertizării.

În cazul în care bărbatului îi reușea comercializarea substanțelor psihotrope, acesta ar fi obținut un venit în sumă de 30 000 lei.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău și este cercetat penal pentru „circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora”, care conform legislației penale se pedepsește cu închisoare pentru un termen de la 1 până la 6 ani.


Pub