(video) Jucătorii Real Madrid au primit maşini noi de la Audi. Căpitanul echipei o are pe cea mai scumpă

Jucătorii lui Real Madrid, înainte de El Clasico, derby-ul cu FC Barcelona care s-a încheiat aseară cu 0-0 pentru prima dată în ultimii 17 ani, au primit o nouă porţie de maşini premium de la unul dintre sponsorii clubului.

Ca în fiecare an, fotbaliştii au avut de ales dintre modele de top de la Audi, iar Sergio Ramos a fost cel care a „adoptat” şi a plecat acasă cu cel mai scump automobil din cele oferite.

Foto: autoblog.md

Marţi, cu 24 de ore înainte de El Clasico, jucătorii lui Real Madrid şi-au primit cadourile de la Audi. Sergio Ramos şi colegii lui şi-au ales maşinile de lux şi le-au fost livrate înainte de derby-ul cu Barcelona, iar căpitanul formaţiei de pe „Santiago Bernabeu” va conduce un automobil de peste 100.000 de euro.

La polul opus se află Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, care a ales un Audi RS 3 Sportback TFSI quattro S tronic. Tehnicianul francez va conduce un hot-hatch care are un preţ de 67.310 de euro, fiind cel mai ieftin model dintre cele propuse membrilor echipei. Vezi lista completă a maşinilor şi cum arată acestea, pe AutoBlog.MD


Pub