FLYONE, expert în planificarea călătoriilor

FLYONE, lansează o platformă avansată, în colaborare cu GoQuo, pentru planificarea călătoriilor, oferind o gamă largă de servicii suplimentare, precum hoteluri, închirieri auto, transferuri din/spre aeroport, și diverse activități și tururi. Așa cum s-a demonstrat și în proiectele anterioare, FLYONE tinde să implimenteze soluții eficiente care vor ajuta la oferirea de servicii accesibile clienților.

Foto: flyone.eu

Astfel, pagina web a FLYONE, www.flyone.eu, devine sursa unde clienții pot selecta totul pentru o călătorie plăcută. Acum pasagerii nu mai sunt nevoiți să acceseze mai multe site-uri, astfel încât își pot personaliza călătoria într-un singur loc. Tot acest set de servicii face parte din planul strategic al companiei de îmbunătățire a experienței pasagerilor.

Noua platformă este oferită în parteneriat cu GoQuo, lider în soluții e-commerce pentru companiile aeriene. Noul set de servicii adiționale, permite satisfacerea nevoilor clienților și oferă o nouă experiență de călătorie pentru pasagerii săi. Toate aceste servicii adiționale sunt oferite de companii partenere și pot fi achiziționate prin intermediul paginilor web www.flyone.eu și www.holidays.flyone.eu.

Noua platformă va ajuta pasagerii să economisească până la 30% pentru hoteluri, transferuri, tururi și alte activități. Aceste instrumente vor pune la dispoziția pasagerilor peste un milion de hoteluri, mașini în peste 60 de mii de locații și transferuri din/spre aeroporturi, din peste 20 de mii de locații. Mai mult, clienții FLYONE nu trebuie să stea la coadă pentru a obține bilete pentru a vizita “London Eye” din Londra sau pentru a savura o aventură la Disneyland Paris, acum pot rezerva mai multe activități, cum ar fi muzee și galerii, parcuri tematice, evenimente sportive, atracții turistice și multe altele.

Mircea Maleca, CEO FLYONE, salută colaborarea cu GoQuo: „Noua platformă ne permite să aducem schimbări eficiente pe site-ul nostru ca să răspundem necesităților și solicitărilor clienților noștri. Ne dorim să punem la dispoziția pasagerilor instrumente avantajoase de planificare, astfel încât aceștia să poată decide ce este important pentru călătoria lor. Platformă de la GoQuo ne oferă un set minunat de instrumente, care ne sprijină scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre”.

Ron Ramanan, CEO GoQuo, a declarat: “Suntem bucuroși că există companii precum FLYONE, care tinde să implementeze soluții practice, având ca obiectiv prestarea serviciilor de înaltă calitate. Și suntem aici pentru a oferi o nouă platformă de rezervări și seturi de instrumente pentru planificarea călătoriilor - toate cu scopul de a ușura experiența clienților FLYONE”.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016, și deși este o companie tânără, aceasta a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieții avia din Republica Moldova.

Toate serviciile suplimentare oferite de către FLYONE fac parte din planul strategic al companiei de îmbunătățire a experienței pasagerilor.

Amintim că FLYONE în prezent operează zboruri către 12 destinații, 8 curse regulate și 4 curse charter: Frankfurt, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum. Adițional FLYONE oferă 3 curse în calitate de marketing carrier: Moscova – Surgut, Moscova - Krasnodar și Moscova - Sankt Petersburg.

Despre GoQuo

GoQuo a fost fondată în 2002, și având o echipă de experți, au creat o tehnologie amplă pentru o utilizare eficentă a platformelor de rezervări de către călători.

Serviciile oferite de compania GoQuo includ nu numai integrarea sistemelor de rezervare, ci și o mare varietate de sisteme de plată, offline și online, acestea fiind esențiale în procesul rezervărilor, oferind călătorii cât mai sigure, confortabile și la prețuri mici. Experiența și expertiza pe care le oferă GoQuo permit găsirea soluțiilor necesare pentru a ajuta companiile aeriene să ofere cele mai accesibile și eficiente metode de planificare a călătoriilor. De asemenea, GoQuo oferă integrări cu majoritatea sistemelor de rezervări precum Amadeus, Navitaire, Saber, Travelsky și SITA.


// console.log('no ads situation')